top of page
Nainen nostaa lapsen yläpuolelleen. Nainen ja lapsi ovat lapsijooga tunnilla.

Vauvan käsittelyohjaus

Vauvan käsittely ja hoito tuntuu joskus epävarmalta ja haastavalta, Mihin löytyy erilaisia apu- ja tukikeinoja. Oikeanlaisilla otteilla ja käsittelyllä on myönteisiä vaikutuksia vauvan motoriikan kehittymiseen ja avustukseen.
Hinta:
Vauvan käsittelyohjaus vain kotikäyntinä 95 - 125 €.
Varaa kotikäynnit puhelimitse.

Kiintymyssuhteen ja motoriikan tukeminen

Kiintymyssuhteen rakentumiseen voi tarvita tukea ja ohjausta, mikä voi myöhemmin palkita moninkertaisesti perheen dynamiikan kehityksenä. Autan ja näytän mm. sylihoidon tekniikoita, miten ja milloin vauvaa kannetaan ja miten luodaan vaipanvaihdosta motorista kehitystä ja läheisyyttä tukeva toiminta. Tätä voi toteuttaa myös kaikkialla, etänä tai kotonasi.

Hinta:

Etä kiintymyssuhteen ja motoriikan tukeminen 75 €

Kotikäyntinä kiintymyssuhteen ja motoriikan tukeminen 95-125 €.

Varaa kotikäynnit puhelimitse.

Vauva nukkumassa kehdossa. Sängyssä nukkuvalla vauvalla on päällään valkoinen vaate.
Lapsi ja vanhempi pitävät toisiaan käsistä. Lapsi puristaa vanhemman sormea.

Puolison tuki synnytyksen jälkeen

Valmennus antaa kattavaa tietoa synnytyksestä ja siitä, mitä puolison tai tukihenkilön on hyvä tietää raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Annan ohjeita siitä, mitä synnyttäjän vieressä voi tehdä ja mihin asioihin voi vaikuttaa. Lisäksi kerron, miten puolison tai tukihenkilön läsnäolo voi edesauttaa synnytyksen mieluisaa kulkua ja siitä toipumista sekä miten merkittävä tekijä tämä on varhaisen vuorovaikutuksen onnistumiseksi. 
Hinta:
Puolison tuki synnytyksen jälkeen 65 €

Imetys

Lypsyohjaus

Lypsäminen voi helpottaa maidontuotannon ylläpitoa ja olla apuna, jos esimerkiksi imetys ei jostain syystä onnistu. Saat kattavan ohjauksen tähän ja maidon säilömiseen.

Imetyssuunnittelu

Kartoitamme toiveesi ja ajatuksesi imetyksestä.

Imetysohjaus

Useimmilla vanhemmilla on toive imettää, joka joskus lähtee sujumaan helposti ja luontaisesti. Se voi kuitenkin tuoda esiin yllättäviäkin haasteita sekä siitä johtuvaa mielipahaa. Imetyksen haasteet voivat olla niin toiminnallisia, kuin henkistä, ja esimerkiksi edellinen imetyspettymys voi painaa mieltä vaikuttaen seuraavaan imetyskokemukseen. Kuitenkin lähes jokaiseen ongelmaan on saatavilla apua ja tukea. Tarve vastauksille ja tuelle voi tulla heti syntymän jälkeen, sairaalastakotiuduttua tai vasta myöhemmässä vaiheessa. Koska imetyksen haasteet ovat monimuotoisia, on tärkeää, että tuki on ammattimaista, asiantuntevaa sekä yksilöllistä; teidän tarpeisiinne sopivaa ohjausta. Annan tukea myös osittaiseen imetykseen, lypsämiseen pulloruokintaan sekä imetyssuunnitelman tekoon. Palveluni voit saada joko etäyhteydellä, tai kotonasi kiireettömästi.

Hinta:

Etä imetysohjaus 65 €

Kotikäyntinä imetysohjaus 95-125 €.

Varaa kotikäynnit puhelimitse.

Yhteystiedot

Puh ja email

Tietosuojaseloste | Evästeseloste

© Copyrights 2022 Dialogic Birth Oy  All rights reserved

Sivukartta

Etusivu

Kuka olen

Palvelut

Verkkokurssit

Blogi

Synnytyssuunnitelman laatiminen

Suunnittelemme yhdessä toimivan toivelistan, jossa otetaan huomioon teidän oletuksenne ja odotuksenne synnytykseen liittyen. Käymme myös yhdessä läpi toivelistan merkityksen ja toiveiden taustalla olevat tekijät.

Synnytysvalmennus

Synnytys on voimakas tunneperäinen ja fyysinen kokemus, ja sen ollessa positiivinen voimme vaikuttaa varhaiseen vuorovaikutukseen pienokaisen kanssa.
Synnytys voi joskus laukaista voimakkaitakin tunnetiloja aikaisemmista traumaattisista kokemuksista, milloin on erityisen tärkeää, että synnytys voi
voimaannuttaa ja antaa korjaavan kokemuksen turvallisuuden kautta. Onnistuneella synnytyskokemuksella on merkitystä.


Synnytysvalmennus on kokonaisvaltainen tietopaketti, jonka avulla tulet tietoiseksi synnytyksen eri vaiheista, sen etenemisestä ja siitä, mitä milloinkin tapahtuu. Valmennuksen avulla pystyt vaikuttamaan itse omaan kokemukseesi synnyttäjänä. Saat valmiudet kivun kokemiseen ja opit, miten pystyt olemaan aidosti läsnä synnytyksessä. Saat myös suunnitella synnytystäsi kokeneen kätilön kanssa. Haluan antaa valmennuksen, joka vastaa yksilöllisiä toiveita, edesauttaa toiveiden ja todellisuuden kohtaamista sekä sinulle hyvän synnytyskokemuksen saavuttamista. Onnistuneella synnytyskokemuksella on merkitystä.


Synnytysvalmennuksessani haluan antaa kattavan vinkkipaketin myös tukihenkilölle. Synnytys koskee kumpaakin vanhempaa, jonka lisäksi sivusta seuraajan rooli voi olla hyvinkin tunnepitoinen ja haastava.


Verkkokurssilla voit jakaa osiot mielesi mukaan ja katsoa ne milloin tahdot, missä vain. Saat myös ostettua paketin, johon kuuluu etätapaaminen kanssani. Tarjoan näitä vain rajoitetun määrän. Voit myös varata ajan synnytysvalmennukseen, joka järjestetään xxxx tiloissa tarpeen mukaisesti tai ryhmäsynnytysvalmennuksena.

Synnytyskeskustelu

Toivotko keskustelua synnytyksestä? Pyöriikö mielessäsi synnytykseen liittyviä asioita, mutta et tiedä, mitä oikeastaan on tapahtunut tai miten sen selittää? Keskustelemme synnytyksestä luottamuksellisesti. Voimme yhdessä jäsentää aikaisempia kokemuksia ja tunteitasi, jotta voit löytää niistä positiivisia ja voimaannuttavia elementtejä. Näin pääset rakentamaan uutta kuvaa tulevasta synnytyksestä. Keskustelu ja asioiden käsittely voi kasvattaa kiintymyssuhdetta lapsesi kanssa, sekä helpottaa uutta raskautta ja tulevaa synnytystä.

Synnytyspelkokeskustelu (aikaisempien kokemuksien käsittelyä)

Suunnittelemme yhdessä toimivan toivelistan, jossa otetaan huomioon teidän oletuksenne ja odotuksenne synnytykseen liittyen. Käymme myös yhdessä läpi toivelistan merkityksen ja toiveiden taustalla olevat tekijät.

Raskauden aikainen imetysvalmennus

Myös raskausaikana on hyvä keskustella imetykseen liittyviä tuntemuksia ja saada ohjausta imetykseen, jotta se lähtisi käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Jos olet ensisynnyttäjä, voit tuntea epävarmuutta imetyksen suhteen tai vastakohtana suurta innostusta imetyksestä. Olen kuitenkin kaikissa hetkissä tukenasi. Uudelleen synnyttäjänä saatat tuntea pettymystä edellisen imetyksen tiimoilta haluten käsitellä sen tuomia tunteita, ja mahdollisesti välttää tulevan vauvan kanssa samoja haasteita. Olipa asiasi mikä tahansa imetykseen liittyen, autan ja tuen sinua niissä jo imetysaikana.

Raskausajan lypsyohjaus

Voit alkaa lypsämään maitoa vauvalle jo raskausaikana. Saat kattavan ohjauksen tähän ja maidon säilömiseen.

Vauvan käsittelyohjaus

Toivot varmasti rakentavasi vauvan kanssa syvän kiintymyssuhteen, jolla on kauas kantoisia positiivisia vaikutuksia lapselle tulevaisuudessa. Tiesitkö, että vauvan motorista kehitystä voi tukea heti vauvavaiheessa mm. vaipanvaihto, syli ja kanto-ottein? Neljän lapsen äitinä olen saanut seurata vuosien varrella käytännössä näiden metodien vaikutuksia lasteni kehittyessä. Saat tukea ja apua vauvan käsittelyssä, sylissä pidon tekniikoissa ja paljon muussa.

Rentoutus-, Hengitys-, Tietoisuusharjoitukset

Lorem ipsum

Raskausdoulaus

Raskausdoulaus on raskauden yhdessä jakamista ammattilaisen kanssa. Käymme yhdessä läpi tuntemuksia raskaudesta ja vanhemmuudesta sekä valmistaudumme synnytykseen sinulle parhaalla mahdollisella tavalla. Voimme keskustella synnytyksestä, lempeästi valmentaa tulevaan synnytykseen ja suunnitella yhdessä
esimerkiksi synnytystoivelistaa. Lisäksi voimme keskustella vauva-arjesta, imetyksestä, hoidosta sekä vauvan tuomasta muutoksesta. Voimme jatkaa tätä myös synnytyksen jälkeen. Kaikki doulauspaketit ovat sinun tarpeisiisi räätälöityjä. Paketit alkaen 350€

Synnytysdoulaus (pikadoulaus)

(Otetaan yleensä raskausdoulauksen yhteydessä/jälkeen)

Synnytysdoulaus tarkoittaa, että tulen tueksi jakamaan synnytyksen kanssasi. Voit olla minuun yhteydessä synnytyksen alettua. Tätä kuitenkin tarjolla rajoitetusti, ja olen käytettävissä, mikäli vain mahdollista, sillä minulla voi olla sovittuja tapaamisia tai muita menoja. Tarjoan synnytysdoulausta myös etänä. Alkaen 300€

Isän/puolison tuki ennen synnytystä

Valmennus antaa kattavaa tietoa synnytyksestä ja siitä, mitä puolison tai tukihenkilön on hyvä tietää raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Annan ohjeita siitä, mitä synnyttäjän vieressä voi tehdä ja mihin asioihin voi vaikuttaa. Lisäksi kerron, miten puolison tai tukihenkilön läsnäolo voi edesauttaa synnytyksen mieluisaa kulkua ja siitä toipumista sekä miten merkittävä tekijä tämä on varhaisen vuorovaikutuksen onnistumiseksi.

Valmistautuminen synnytyksen jälkeiseen aikaan

Usein keskitymme pitkälle raskausaikana synnytykseen, joka onkin erittäin hauras ja vaikuttava kokemus, mihin täytyykin valmistautua. Kuitenkin synnytyksen jälkeen alkaa vanhemmuus, johon olisi myös hyvä valmistautua tai ainakin pohtia. Hyvällä varhaisella vuorovaikutuksella vauvan kanssa voi olla kauaskantoiset vaikutukset ja sillä voidaan jopa katkaista sukupolvien välisiä traumoja. Hyvä alku vauvan kanssa kantaa pitkälle ja voi olla lapsen kasvaessakin voimavarana vaikeina aikoina, niin lapselle kuin vanhemmille. Hyvän kiintymyssuhteen rakentuminen alkaa heti syntymän jälkeen ja voin antaa siihen paljon opastusta. Vauvan synnyttyä vauva on vielä pieni ja avuton ja tarvitsee tukea motorisen ja tunnesäätelyn kehityksen tueksi. Tähän pystytään tehokkaasti vaikuttamaan omilla toimilla. Autan ja näytän mm. sylihoidon tekniikoita, miten ja milloin vauvaa kannetaan ja miten luodaan vaipanvaihdosta motorista kehitystä ja läheisyyttä tukeva toiminta. Tätä voi toteuttaa myös kaikkialla, etänä tai kotonasi.

Raskaus

Vauvan

käsittelyohjaus

Vauvan käsittely ja hoito tuntuu joskus epävarmalta ja haastavalta, Mihin löytyy erilaisia apu- ja tukikeinoja. Oikeanlaisilla otteilla ja käsittelyllä on myönteisiä vaikutuksia vauvan motoriikan kehittymiseen ja avustukseen.

Start Now

Kiintymyssuhteen ja motoriikan tukeminen

Vauvan käsittely ja hoito tuntuu joskus epävarmalta ja haastavalta, Mihin löytyy erilaisia apu- ja tukikeinoja. Oikeanlaisilla otteilla ja käsittelyllä on myönteisiä vaikutuksia vauvan motoriikan kehittymiseen ja avustukseen. Myös kiintymyssuhteen rakentumiseen voi tarvita tukea ja ohjausta, mikä voi myöhemmin palkita moninkertaisesti perheen dynamiikan kehityksenä. Autan ja näytän mm. sylihoidon tekniikoita, miten ja milloin vauvaa kannetaan ja miten luodaan vaipanvaihdosta motorista kehitystä ja läheisyyttä tukeva toiminta. Tätä voi toteuttaa myös kaikkialla, etänä tai kotonasi.

Start Now

Puolison tuki synnytyksen jälkeen

Toivoisitko, että olisit valmistautunut uuteen rooliin, ja perheen uusi tilanne voisi alkaa luottavaisin mielin? Uusi rooli saattaa jännittää myös toista vanhempaa, mihin tarjoan parasta mahdollista tukea ja tietoa juuri teidän perheellenne sopivin menetelmin.

Start Now

Vauvan

käsittelyohjaus

Vauvan käsittely ja hoito tuntuu joskus epävarmalta ja haastavalta, Mihin löytyy erilaisia apu- ja tukikeinoja. Oikeanlaisilla otteilla ja käsittelyllä on myönteisiä vaikutuksia vauvan motoriikan kehittymiseen ja avustukseen.

Start Now

Vanhemmuus

Synnytys on voimakas tunneperäinen ja fyysinen kokemus, ja sen ollessa positiivinen voimme vaikuttaa varhaiseen vuorovaikutukseen pienokaisen kanssa.
Synnytys voi joskus laukaista voimakkaitakin tunnetiloja aikaisemmista traumaattisista kokemuksista, milloin on erityisen tärkeää, että synnytys voi
voimaannuttaa ja antaa korjaavan kokemuksen turvallisuuden kautta. Onnistuneella synnytyskokemuksella on merkitystä.


Synnytysvalmennus on kokonaisvaltainen tietopaketti, jonka avulla tulet tietoiseksi synnytyksen eri vaiheista, sen etenemisestä ja siitä, mitä milloinkin tapahtuu. Valmennuksen avulla pystyt vaikuttamaan itse omaan kokemukseesi synnyttäjänä. Saat valmiudet kivun kokemiseen ja opit, miten pystyt olemaan aidosti läsnä synnytyksessä. Saat myös suunnitella synnytystäsi kokeneen kätilön kanssa. Haluan antaa valmennuksen, joka vastaa yksilöllisiä toiveita, edesauttaa toiveiden ja todellisuuden kohtaamista sekä sinulle hyvän synnytyskokemuksen saavuttamista. Onnistuneella synnytyskokemuksella on merkitystä.


Synnytysvalmennuksessani haluan antaa kattavan vinkkipaketin myös tukihenkilölle. Synnytys koskee kumpaakin vanhempaa, jonka lisäksi sivusta seuraajan rooli voi olla hyvinkin tunnepitoinen ja haastava.


Verkkokurssilla voit jakaa osiot mielesi mukaan ja katsoa ne milloin tahdot, missä vain. Saat myös ostettua paketin, johon kuuluu etätapaaminen kanssani. Tarjoan näitä vain rajoitetun määrän. Voit myös varata ajan synnytysvalmennukseen, joka järjestetään xxxx tiloissa tarpeen mukaisesti tai ryhmäsynnytysvalmennuksena.

Hinta:

Etä synnytysvalmennusryhmä 95 €, 2.5 h, max 5 pariskuntaa.

Etä -yksityis synnytysvalmennus alkaen 170 €.

Lähi yksityis synnytysvalmennus 195 €, 2.5h, varaukset puh. tai sposti.

Lähi synnytysvalmennusryhmä 130 €, 3 h.

Synnytysvalmennus

<

Suunnittelemme yhdessä toimivan toivelistan, jossa otetaan huomioon teidän oletuksenne ja odotuksenne synnytykseen liittyen. Käymme myös yhdessä läpi toivelistan merkityksen ja toiveiden taustalla olevat tekijät.

Hinta:

Etä synnytyssuunnitelman laatiminen 65 €

Synnytyssuunnitelman laatiminen

<

Toivotko keskustelua synnytyksestä? Pyöriikö mielessäsi synnytykseen liittyviä asioita, mutta et tiedä, mitä oikeastaan on tapahtunut tai miten sen selittää? Keskustelemme synnytyksestä luottamuksellisesti. Voimme yhdessä jäsentää aikaisempia kokemuksia ja tunteitasi, jotta voit löytää niistä positiivisia ja voimaannuttavia elementtejä. Näin pääset rakentamaan uutta kuvaa tulevasta synnytyksestä. Keskustelu ja asioiden käsittely voi kasvattaa kiintymyssuhdetta lapsesi kanssa, sekä helpottaa uutta raskautta ja tulevaa synnytystä.

Hinta:

Etä synnytyskeskustelu 85 €

Synnytyskeskustelu

<

Aikaisemmat synnytyskokemukset ovat isossa roolissa seuraavaa synnytystä odottaessa. Jos ne eivät ole olleet tarpeidesi tai halujesi mukaisia, tai jopa negatiivisia, ne voivat aiheuttaa pelkoa seuraavaa synnytystä kohtaan. Käymme yhdessä kokemuksiasi läpi myötätunnolla ja ammattitaidolla, jotta saisimme mielesi rauhallisemmaksi sekä innokkaaksi synnytystä odottaessa.

Hinta:

Etä synnytyspelkokeskustelu 130 €

Synnytyspelkokeskustelu (aikaisempien kokemuksien käsittelyä)

<

Myös raskausaikana on hyvä keskustella imetykseen liittyviä tuntemuksia ja saada ohjausta imetykseen, jotta se lähtisi käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla. Jos olet ensisynnyttäjä, voit tuntea epävarmuutta imetyksen suhteen tai vastakohtana suurta
innostusta imetyksestä. Olen kuitenkin kaikissa hetkissä tukenasi. Uudelleen synnyttäjänä saatat tuntea pettymystä edellisen imetyksen tiimoilta haluten käsitellä sen tuomia tunteita, ja mahdollisesti välttää tulevan vauvan kanssa samoja haasteita. Olipa asiasi mikä tahansa imetykseen liittyen, autan ja tuen sinua niissä jo imetysaikana.

Hinta:

Etä raskauden aikainen imetysvalmennus 65 €

Raskauden aikainen imetysvalmennus

<

Voit alkaa lypsämään maitoa vauvalle jo raskausaikana. Saat kattavan ohjauksen tähän ja maidon säilömiseen.

Hinta:

Etä raskauden aikainen lypsyohjaus 35 €

Raskausajan lypsyohjaus

<

Toivot varmasti rakentavasi vauvan kanssa syvän kiintymyssuhteen, jolla on kauas kantoisia positiivisia vaikutuksia lapselle tulevaisuudessa. Tiesitkö, että vauvan motorista kehitystä voi tukea heti vauvavaiheessa mm. vaipanvaihto-, syli- ja kanto-ottein? Neljän lapsen äitinä olen saanut seurata vuosien varrella käytännössä näiden metodien vaikutuksia lasteni kehittyessä. Saat tukea ja apua vauvan käsittelyssä, sylissä pidon tekniikoissa ja paljon muussa.

Hinta:

Etä vauvan käsittelyohjaus 65 €

Vauvan käsittelyohjaus

<

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Rentoutus-, Hengitys-, Tietoisuusharjoitukset

<

Raskausdoulaus on raskauden yhdessä jakamista ammattilaisen kanssa. Käymme yhdessä läpi tuntemuksia raskaudesta ja vanhemmuudesta sekä valmistaudumme synnytykseen sinulle parhaalla mahdollisella tavalla. Voimme keskustella
synnytyksestä, lempeästi valmentaa tulevaan synnytykseen ja suunnitella yhdessä esimerkiksi synnytystoivelistaa. Lisäksi voimme keskustella vauva-arjesta, imetyksestä, hoidosta sekä vauvan tuomasta muutoksesta. Voimme jatkaa tätä myös synnytyksen jälkeen. Kaikki doulauspaketit ovat sinun tarpeisiisi räätälöityjä.

Hinta:

Paketit alkaen 300 €

Raskausdoulaus

<

(Otetaan yleensä raskausdoulauksen yhteydessä/jälkeen)

Synnytysdoulaus tarkoittaa, että tulen tueksi jakamaan synnytyksen kanssasi. Voit olla minuun yhteydessä synnytyksen alettua. Tätä kuitenkin tarjolla rajoitetusti, ja olen käytettävissä, mikäli vain mahdollista, sillä minulla voi olla sovittuja tapaamisia
tai muita menoja. Tarjoan synnytysdoulausta myös etänä.

Hinta:

Alkaen 300 €

Synnytysdoulaus (pikadoulaus)

<

Valmennus antaa kattavaa tietoa synnytyksestä ja siitä, mitä puolison tai tukihenkilön on hyvä tietää raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Annan ohjeita siitä, mitä synnyttäjän vieressä voi tehdä ja mihin asioihin voi vaikuttaa. Lisäksi kerron, miten
puolison tai tukihenkilön läsnäolo voi edesauttaa synnytyksen mieluisaa kulkua ja siitä toipumista sekä miten merkittävä tekijä tämä on varhaisen vuorovaikutuksen onnistumiseksi.

Hinta:

Isän/puolison tuki ennen synnytystä 95 €

Isän/puolison tuki ennen synnytystä

<

Usein keskitymme pitkälle raskausaikana synnytykseen, joka onkin erittäin hauras ja vaikuttava kokemus, mihin täytyykin valmistautua. Kuitenkin synnytyksen jälkeen alkaa vanhemmuus, johon olisi myös hyvä valmistautua tai ainakin pohtia. Hyvällä varhaisella vuorovaikutuksella vauvan kanssa voi olla kauaskantoiset vaikutukset ja sillä voidaan jopa katkaista sukupolvien välisiä traumoja. Hyvä alku vauvan kanssa kantaa pitkälle ja voi olla lapsen kasvaessakin voimavarana vaikeina aikoina, niin lapselle kuin vanhemmille. Hyvän kiintymyssuhteen rakentuminen alkaa heti syntymän jälkeen ja voin antaa siihen paljon opastusta. Vauvan synnyttyä vauva on vielä pieni ja avuton ja tarvitsee tukea motorisen ja tunnesäätelyn kehityksen tueksi. Tähän pystytään tehokkaasti vaikuttamaan omilla toimilla. Autan ja näytän mm. sylihoidon tekniikoita, miten ja milloin vauvaa kannetaan ja miten luodaan vaipanvaihdosta motorista kehitystä ja läheisyyttä tukeva toiminta. Tätä voi toteuttaa myös kaikkialla, etänä tai kotonasi.

Hinta:

Valmistautuminen synnytyksen jälkeiseen aikaan 120 €

Valmistautuminen synnytyksen jälkeiseen aikaan

<

Vyöhyketerapeuttinen vauva hieronta on lempeää hoitoa vauvan parhaaksi. Hoito on tarkoitettu
yli kaksi viikkoisille vauvoille kehon tasapainottamiseksi. Se helpottaa vauvan jumeja ja
jännitystiloja, joita raskausaika, synnytys ja kantaminen voi tuoda. Se vähentää itkuisuutta, auttaa
uniongelmissa, auttaa vatsavaivoihin, refluksiin ja runsaaseen pulautteluun. Helpottaa
koliikkivaivoihin (vyöhyketerapian voi yhdistää myös itkuisen vauvan rauhoitteluohjaukseen). Se
voi auttaa myös imetyspulmiin. (vyöhyketerapian voi yhdistää myös imetysohjaukseen).

Hinta:

Vauva vyöhyketerapeuttinenhieronta 30-45 min 37 €

Vauva vyöhyketerapeuttinenhieronta

<

Syvärentouttava ja hoitava raskausajan ja raskausajan jälkeen palauttava koko kehon hoito.
Loppuraskaudessa hieronta voidaan tehdä myös käynnistävästi.
Hieronnassa yhdistyvät vyöhyketerapia ja ayurvedahieronnan lempeät rytmiset hierontaotteet.
Hoito auttaa moniin raskausvaivoihin, mm.; liitoskipuihin, turvotuksiin, lihaskipuihin, parantaa
aineenvaihduntaa, vähentää stressiä ja valmistaa kehoa synnytykseen.

Hinta:

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 75 min 79 €

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta

<

Nuolta napauttamalla voit lukea lisää tietoa raskausajan palveluista.

Raskaus

Raskaus

Vanhemmuus

Nainen nostaa lapsen yläpuolelleen. Nainen ja lapsi ovat lapsijooga tunnilla.

Vauvan käsittelyohjaus

Vauvan käsittely ja hoito tuntuu joskus epävarmalta ja haastavalta, Mihin löytyy erilaisia apu- ja tukikeinoja. Oikeanlaisilla otteilla ja käsittelyllä on myönteisiä vaikutuksia vauvan motoriikan kehittymiseen ja avustukseen.

Kiintymyssuhteen ja motoriikan tukeminen

Kiintymyssuhteen rakentumiseen voi tarvita tukea ja ohjausta, mikä voi myöhemmin palkita moninkertaisesti perheen dynamiikan kehityksenä. Autan ja näytän mm. sylihoidon tekniikoita, miten ja milloin vauvaa kannetaan ja miten luodaan vaipanvaihdosta motorista kehitystä ja läheisyyttä tukeva toiminta. Tätä voi toteuttaa myös kaikkialla, etänä tai kotonasi.

Vauva nukkumassa kehdossa. Sängyssä nukkuvalla vauvalla on päällään valkoinen vaate.
Lapsi ja vanhempi pitävät toisiaan käsistä. Lapsi puristaa vanhemman sormea.

Puolison tuki synnytyksen jälkeen

Valmennus antaa kattavaa tietoa synnytyksestä ja siitä, mitä puolison tai tukihenkilön on hyvä tietää raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Annan ohjeita siitä, mitä synnyttäjän vieressä voi tehdä ja mihin asioihin voi vaikuttaa. Lisäksi kerron, miten puolison tai tukihenkilön läsnäolo voi edesauttaa synnytyksen mieluisaa kulkua ja siitä toipumista sekä miten merkittävä tekijä tämä on varhaisen vuorovaikutuksen onnistumiseksi. 

Raskaus

Imetys

Vanhemmuus

Palvelut

Tarjoan yksilöityjä sekä räätälöityjä kätilö- ja doulapalveluja suoraan kotiisi, tai videopuhelun välityksellä.

Yhteystiedot

Puh. 050 317 0150

S-posti titta@nordicmotherhood.com

Sosiaaliset mediat

© Copyrights 2022 Dialogic Birth Oy  All rights reserved

Sivukartta

Verkkokurssit

Blogi

Nordic Motherhood tarjoaa kätilön ammattitaidolla lempeää ja voimaannuttavaa valmennusta ja ohjausta raskauden, synnytyksen ja vanhemmuuden tueksi. Palveluita on saatavilla kotikäynneillä, etätapaamisena henkilökohtaisesti, ryhmänä tai verkkokurssina.